Våren är förhoppningsvis på G, 20100207

Men just nu känns den på tok för långt bort! Snö igen i veckan som var, kom en dec. och dessutom var det stormvindar så drivorna blir bara högre och högre... Det enda bra är att temperaturen i.a.f. har stigit. Har varit ute och kört korta pass med hundarna både lördag och idag. Pirat fattar att stanna tills kommandot kommer och Lots tar tecken (ÄVEN stoppsignal!) suveränt! Känns lovande, onekligen!

Vi har anmält oss till vår första kurs i Jaktretrieverklubbens regi nu, känns SPÄNNANDE! Den går i Arboga men att åka 10 mil är ju ingenting! Marcus ska gå med Jäger, naturligtvis. Jag kommer gå den med Pirat. Vi har gjort ett ägarbyte på henne så nu är hon officiellt min hund! Marcus kan tydligen inte med de gula, så något säger mig att nästa hund kommer vara svart!

Kursen ska starta i slutet på april och vara 6 ggr. Ska bli skoj att se om det är några skillnader mot träningar vi varit på hittills. Sen får vi se om klubben har några prov under året i våra trakter så vi minst kan gå Apporteringsprovet och kanske något Markprov (Det är verkligen en helt ny terminologi också!).

Vi har också registrerat hundarna i Svenska JakthundsRegistret så att vi FÅR vara med på Jaktretrieverklubbens aktiviteter. Fick nya stamtavlorna i veckan och de var riktigt SNYGGA. Inte för att det spelar någon större roll men det var de faktiskt! Allt börjar onekligen falla på plats inför våren. Det är bara att hoppas att den kommer någon gång...

Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0