Grattis på födelsedagen! 20100328

Livet börjar återvända till Gunnarssons! Träningen kommer i gång så smått nu! Anna och Saga har varit hos oss och tränat två gånger nu i veckan. Det känns son att vintern har lämnat en hel del detaljer att slipa på men träningsviljan är i topp!!

Idag kom Charlotte över med sina hundar för en födelsedagsträning. Systrarna P fyller ju ett år idag! Men vi började med dirigeringar för "de stora": Jäger, Lots och Luna. Det gick riktigt bra tycker jag: vissa dummies låg närmare 100 meter bort och andra låg bortom snövallar, så det var inte helt enkla övningar och Lots tar tecken bra!

När jag och Charlotte bytte hund gick Marcus in efter kameran och fotade medans vi körde systrarna. Det är så roligt att se Pirat och Puma: lika på vissa saker men inte andra!



Puma på väg in med en markering, Pirat tittar på.

Vi hade börjat med att lägga ut ett område med dummies. Sedan varvade vi markeringar med linjetag.



Pirat i full fart över en snövall!

Vi har vallar kvar både kors och tvärs över ängen. Man kan göra mycket skoj med dem, längs med och tvärs över... Det blir kanske det enda jag kan sakna med den här vintern...



Livet som retriever innebär en hel del väntan. Här är det Puma som sitter och väntar på sin tur.

Vår nya kamera är verkligen jätterolig! Bilderna blir så mycket bättre än med vår gamla! Tur att det är ett ganska stort minneskort. Tar man kort med "sport-inställningen" (3,5 kort/sek) så är det inga problem att ta närmare 300 bilder på en träning! Jag vet, gjorde det igår!! Marcus kom bara upp i 180 idag! Vi avslutade med syskonporträtt! Fina hundar!!



Det är Pirat till vänster och Puma till höger. Jag tycker det syns att de är Brim-barn!

Nu i veckan som kommer börjar vår hund-vår! På onsdag ska vi med Jäger och Lots på A-provs-träning för Helena Lindström och Sören Norén. Hoppas bara att det inte kommer en halvmeter snö så att den blir inställd! Litar inte riktigt på att vintern är över!! Sen blir det till att fundera på vart vi ska anmäla oss i vår. Marcus funderar på Eukanuba Competition i maj!

Jenny

Ögonlysning och vaccination 20100316

Idag har vi varit och ögonlyst Lots och han var ua!! passade även på att vaccinera Pirat och när vi ändå var där så blev det ju vägning också!!
Så håll i dig Marie/Jod!
Jäger 29,1
Lots 28,6
Pirat 22,6
Naturligtvis bjuder Jag på bilder av snygg Jäger!

Rivstart

Full fart

Tvärnit och

VINSTEN!!!!!!!!

// Marcus

Livstecken!!! 20100314

Här händer inte mycke nu! Det är ju fortfarande lappmögel ute!


Ny leksak har inköpts! Canon eos 450d skitkul kamera!

Jäger
Lots
Pirat



// Marcus


RSS 2.0