Inte så illa som det kändes i måndags

Jaha nu har man varit ute o tränat igen och det gick över förväntan för mig o Jäger!
Vi var fyra stycken Jenny/Lots Anna/Saga Kajsa/trissi och jag/Jäger vi var ute på ett fält och körde lie längre linjetag och störningar vid inleverans med vilt för alla utom Saga !!
 Vi körde med vilt idag för att Saga skulle få lite viltvana och då är det ju dumt om Anna skulle bli tvungen att neja Saga vid bytes risk!
Jag vet nu exakt vad jag behöver backa i träningen med!!
Det är lite små saker som sidotecken uttecken och stopsignal och inför provstart i vår så är det söket som ska tränas så att jäger inte slutar söka och kommer och sätter sig fot och är nöjd!!
// Marcus

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Kvar på jobbet...kl är 19---slutade 17...vanlig fredag mao. Är ledig i helgen och ska på dop. Jenny oxå? Hoppas Jenny kryat på sig! Kan vara med den 4:e!! Luna fick fnatt igår och sprang i 8-or så grästussarna yrde. Blev så i gasen att hon började morra i svängarna och sedan blev hon så i gasen att hon skällde en gång för varje varv. Hon lyssnade på stoppsignal, men det triggade henne bara ännu mer så sedan exploderade hon och började springa i snäva cirklar igen. Vissa roar sig lätt. Vi var ute och tränade med dummykastaren i förregår. Latjo! Dock hög vegitation och svårt att bedömma avstånd.

Ha det gott i helgen!

2008-09-26 @ 19:11:53
URL: http://www.nogg.se/lupus
Postat av: Sara & Luring

Hej!

Kul att kunna läsa om vad ni har för er. Hoppas att Lots går bra de 12 okt på wt.



Mvh Sara och Luring

2008-09-29 @ 20:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0