Upp som en sol ner som en pannkaka

Igår fm var vi och tränade med Sofie/Zimply o Menta på ett nytt ställe som Sofie hade hittat!!  
Vi körde tripplar till Zimply dubblar till Jäger o Menta och enkel till Lots och det enda man kan säga är att duktigheten från i lördags var som bortblåst!!!! Ingen hund gick bra inte ens Lots som brukar glänsa, dom var rent ut sagt urusla!!!
Nu är det lugn träning på hemmaplan som gäller men man kan ju inte låta bli att bli lite spak och börja fundera på om Jäger är sönderkörd, dalarna börjar komma för ofta men det är väl jag som är lite nojjig när det gäller min hjälte!
Jag har även lärt mig hur Jäger reagerar när det är löptikar!!! Han börjar banta som om min lilla tarm behöver gå ner i vikt (28kg)!   


// Marcus
     
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Upp med hakan, dom har varit på jakt flera gånger nu på slutet - dom är säkert bara trötta i skallen.

Att dom inte är på topp jämt talar bara om att det är levande varelser och inte robotar, vilket man oftast tror för dom är ju jämt så himla duktiga, mao vi har helt fantastiska hundar i det närmaste alltid så dom får dala ibland. Tänk på att det är en könsmognadstid på Jäger också nu......där det kan spöka mycket...

Ha det bäst, vi hörs!

/Marie å Joddan

2008-10-16 @ 23:06:07
URL: http://virus.blogg.se/
Postat av: Charlotte

2008-10-18 @ 19:24:12
Postat av: Charlotte

Om ni kör 4 bra hundar och ingen gör ett bra jobb beror det oftast på att vittringsförhållandena är betydligt svårare än vad de förefaller, förmodligen var det inte så lättmarkerat som ni trodde, hur såg bakgrunden ut?



ska ni starta på KM:et? Kan ju vara kul med ett träningsmål som hägrar närmare än våren. Ta annars en träningspaus och bara va ett tag, gör kuliga saker utan krav så tänder både ni och hundar till sedan. Det har varit intensivt under lång tid nu.

Kram C

2008-10-18 @ 19:30:34
URL: http://www.nogg.se/lupus
Postat av: Anna & Saga

Vi kan väl försöka få till en träning nu i veckan, bara köra enklare dir och markeringar så både hundarna och vi får känna oss nöjda och duktiga!

Börja om från början... =)

2008-10-20 @ 09:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0